Sep
28
2011

bounty

Dette me bounty . Jeg tror dette er en strålende idé. Belønning til den personen som forteller den rette personen for en jobb. Brilliant. Wonder som kom opp med det. Eller nei, forresten, hva det noe likevel? Jeg vet ikke seriøst indeed. Akkurat nå er jeg interessert i helt forskjellige ting. Som den nordlige japanske dvärgpaddans sex liv, for eksempel, og selvfølgelig historien om hva som Lenin faktisk gjorde under sitt besøk til denne herlige landet. Man kan tilbringe hele sitt liv til begge stoffer. Jeg trodde for en på det. Jeg vil sende en slags søknad til regjeringen om å bli heltids-pad og Leni Forskere. Det er ikke mange slike faktum. Ikke en eneste faktum. Slik at min innsats vil være av stor verdi, er det ingen tvil om hva som helst. Nå er det på høy tid at folk innser det.

Leave a Reply