Jan
07
2012

Bare en gang til

Jeg kan ikke få nok av noen ting jeg har lagt merke til. Selvfølgelig disse tingene varierer over tid. I noen merkelige månedene av året, for eksempel, leste jeg bok etter bok om benskjørhet og ulike skjelettskader. I ettertid finner jeg det vanskelig å forstå hvorfor. Vanligvis, jeg veksler mellom enkle kiosk Dick og tyske filosofer. For en stund jeg også inkludert den franske forfall, men perioden er ikke veldig lang. Hva er rart i denne sammenheng er nok at jeg ikke har faktisk liker hva jeg teoretisk interessert i og vice versa. Jeg vil for eksempel gjerne være interessert og verdsette lese om avant-garde kunst i 1930 Belgia, men det viser seg at jeg mye heller lese om homeopati når det kommer ned til det. Hvordan kunne det skje, jeg lurer egentlig, og hva annet jeg er interessert i som ikke kjenner, og sannsynligvis ikke engang tenke på o?

Leave a Reply